VIRTUEEL TB RONDJE DOOR BOBBEJAANLAND

Door jullie fijne logs op mijn vorige 2 TB tourtjes, is het weer tijd voor een nieuwe. Al een derde toer waar je nu aan gaat beginnen waarschijnlijk.
Vandaag zitten we virtueel in Bobbejaanland, een super leuk pretpark als je het mij vraagt. Waarom gaan we naar daar? Ik ben daar in de rollercoaster een GIFF tag kwijtgeraakt.
Help jij mij met het terugzoeken naar die tag?
Voor we eraan beginnen wil ik wel nog even zeggen, je zal deze keer niet rechtstreeks op zoek moeten naar de code maar eerst een mail sturen naar het codewoord.

Nu aan de slag.
We beginnen op het volgende coordinaat: N 51 12.050, E 4 54.175. Dit is recht voor de ingang van Bobbejaanland.


Nu we aan de ingang hebben we toch wel meer zin om naar binnen te gaan. Dus doen we dat ook. We kijken naar achter richting de fotostand.
Hier zijn 2 woorden aanwezig. Wat is de 2de letter van het 2de woord? Dit is A.
---


Nu draaien we ons weer om en gaan naar binnen in het echte park. We lopen voorbij de boom en de ingang van de monorail. We lopen tot de houten poort.
Hier lossen we weer een vraag op.
De vraag is wat de prijs is voor een terugkom ticket. Dit is €...? Dit is F.
---


Nu gaan we echt naar binnen. We zien aan onze rechterkant een aantal kermisattracties.
Wat is de 1ste letter van de 1ste attractie? Dit is B.
---


Nu we B hebben, lopen we naar de volgende attractie. Daar zien we op een tentzeil het logo van een biermerk. Welk biermerk is dit?
Neem de voorlaatste letter van de naam. Dit is C
Ook noteren we hier de laatste letter want dat is D.
---


En nu wandelen we weer verder. Een klein stukje voorbij de zweefmolen. Daar is aan je rechterkant een attractie van Bobbejaanland, dit zijn bootjes.
Welke letter staat er op de vlaggen van de bootjes? Dit is G.
---


Nu weer een klein stukje verderlopen. We gaan in de Typhoon maar voor we daar een ritje in gaan maken gaan we een beetje drinken. Aan je (weeral) rechterkant zie je 3 automaten. 2 met dranken en 1 van M&M's. De linkse automaat, welk merk van drinken staat daarop?
Neem daarvan de 2de letter want dat is H.
---


Nu nemen we het linkse pad. We lopen langs witte tenten en de Typhoon die we net bezochten en waar we maar kort in de rij stonden wegens het coronavirus. Voorbij de naiads waters. Tot we tussen 2 struiken staan op een T-splitsing. Hier gaan we rechts en direct erna nogmaals rechts. De kant van de King Kong. De eerste attractie die we dan tegenkomen is aan de rechterkant (weeral).
Neem daarvan bij de naam de 4de letter van die naam. Dit is I.
---


En we gaan verder, voorbij de Nintendostand aan de rechterkant. Op het pleintje gaan we even halt houden. Als we (eindelijk) naar links kijken zien we huisjes in rood, blauw en geel. Daar recht voor kunnen we hotdogs kopen maar ook links van de hotdogs kunnen we een alternatieve vorm van ijs kopen.
Neem de eerste letter van de naam van dat ijs. Dit is E.
---


Nu ben je aan het einde van je wandeling gekomen en kun je gaan berekenen, de mail sturen en dan ook nog de GIFF tag discoveren als je de bereking juist hebt.
---


A) ...
B) ...
C) ...
D) ...
E) ...
F) ...
G) ...
H) ...
I) ....
Stuur je antwoord door en krijg de TB code. WOORD@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

VIRTUELE MULTI's

VIRTUEEL TB RONDJE DOOR OUD-TURNHOUT