VIRTUELE MULTI's

VIRTUELE MULTI'S

Door de coronatijden zijn er vele geocachers die een virtuele multi hebben gemaakt waarbij je 1 van hun tb's kan loggen. Ook ik sprong mee op deze trend en heb een virtuele multi gemaakt. Hieronder zie je de opgave. Veel plezier!
Welkom bij de handmade geocoin virtuele multi, als je deze multi goed loopt heb je aan het einde van deze route mijn zelfgemaakte geocoin gevonden. We starten op volgend punt;
N 51° 13.786 E 004° 24.270.
Hier zie je aan je linkerhand water en het bekende museum namelijk het MAS (Museum Aan de Stroom). Aan je rechterhand zie je dan weer een restaurant. Dat restaurant is de Burgerij (1 van de favoriete Antwerpse restaurants van de CO). We zouden hier normaal gezien een burger eten maar helaas vandaag niet want ze zijn dicht.
Daar zie je op de gevel de naam van het restaurant en de slogan, maar ook wat ze doen. Resto - Burgers & ...
Neem daar van de derde gebeurtenis het 1ste woord, 2ste letter.
A=...
Nu gaan we een klein stukje naar de rechterkant lopen (de kant van de brug om naar het MAS te gaan en ook naar de haven te gaan. Daar heb je een café. Neem de laatste letter van dat café.
B=...
Nu gaan we de brug oversteken en komen we bij het MAS. Blijf aan de kant van waar je ook de haven kan zien waar onder andere de boot van Gert Verhulst ligt waar Gert Late Night word opgenomen, de Evanna. Aan je rechterkant heb je dan die kleine gebouwtjes die ook bij het MAS horen. Als je daar bij het 7de gebouwtje stopt met lopen zie je de naam van dat kleine extra museum. De naam telt 3 woorden en is samen 13 letters lang. Neem hiervan de eerste letter.
C=...

Als we het 3de teken hebben kunnen omzetten, dan gaan we nog een stukje verder lopen. We blijven nog altijd rechtdoor lopen, de baan oversteken tot we op een straat kijken waar we een fiets zien in een fietsstandaard van brouwerij De Koninck. Daar gaan we links. Nu staan we met onze linkerhand naar het MAS en als we nu naar omhoog kijken dan zien we kunst. Kunst in de zin van beelden in de vorm van mensen die aan een muur klimmen.
Dan kijken we naar beneden en zien we een houten uitklapbord. Neem daar van het 1ste woord de 2de letter.
D=...
Nu lopen we een behoorlijk ver stuk rechtdoor. We zien het Felix Pakhuis, daar gaan we nog verder rechtdoor. Uiteindelijk komen we ter hoogte van 4 fietsen. Direct daarna zien we links een ingang voor de benedenparking. Daar hangt reclame omheen voor expositievoorstelling. Hij heeft een & teken, ook heeft die reclame 2 woorden. Neem van 1 van die woorden de 1ste letter.
E=...

Nu lopen we naar de hoek van die straat. Daar zien we aan onze rechterkant de hoek, waar we ook zullen afslaan naar rechts. We zien eerst een parking waarna we ook een rood busje zien. Een toeristenbusje denken we. Daar lopen we gewoon verder rechtdoor. Eigenlijk tot waar we bijna het zebrapad hebben. Want daar zien we aan onze rechterkant een gebouw naast een pand dat te huur staat. Dat is een gebouw waar sportlessen gehouden worden. Als we de letterwaarde van de naam nemen van dat gebouw (zonder lidwoord) weten we wat het laatste teken is.
F=...

Zo, nu heb je mijn zelfgemaakte geocoin gevonden. Breng je hem terug aub? Want deze hoort in mijn verzameling te blijven maar was ontsnapt. Bedankt!
---

Comments

 1. ik heb alle letters gevonden maar waar moet ik dat invoeren of hoe verder?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren.

   Delete
 2. Replies
  1. Ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren.

   Delete
 3. Alles gevonden maar geen goede TB Code ??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren. Als de code niet klopt mag u mij een privébericht sturen.

   Delete
 4. Ook wij hebben getallen, maar hoe gaan we verder ?

  ReplyDelete
 5. De code klopt niet. Ook niet duidelijk of je voor C de letter of de letterwaarde moet nemen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren. Als de code niet klopt mag u mij een privébericht sturen.

   Delete
 6. Replies
  1. Ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren.

   Delete
 7. De code kan je nergens ingeven of je moet de co verwittigen ? Is leuk gedaan maar dat is het ook hier mag wat meer info volgen van de co .

  ReplyDelete
  Replies
  1. U mag de code ingeven op geocaching.com/track en dan kan u de TB discoveren.

   Delete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 9. De code die ik vind wordt niet geaccepteerd, hoe kan ik u contacten ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. GC_Meneer_Janssens op geocaching en op FaceBook.

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

VIRTUEEL TB RONDJE DOOR OUD-TURNHOUT

VIRTUEEL TB RONDJE DOOR BOBBEJAANLAND